" /> Karácsonyi ajándékok - candlemap.hu

                                                                                

   Karácsonyi meghittség egy gyertyalángban. Ajándékozz illatos emlékeket, amelyek a szeretet melegével töltik meg az ünnepeket.

VEGÁN SZÓJAGYERTYÁK

Minden gyertyánk egy ígéret az emlékek számára. Kézműves gyertyáink nem csupán fényt, hanem melegséget és tartalmas pillanatokat is hordoznak, amelyeket bátran megoszthatsz a számodra fontos emberekkel.

2+1 AJÁNDÉK GYERTYACSOMAG

Illatok, amelyekkel karácsonyi emlékeket írhatunk. Válaszd ki a három kedvenc gyertyádat, amelyhez ebben csomagban kedvezményes áron jutsz hozzá. Ráadásul elegáns díszcsomagolásban, hogy otthonod melegébe varázsolhass egy darabka szeretetet.

5+2 AJÁNDÉK GYERTYACSOMAG

Töltsd meg otthonodat életre kelt illatokkal. Ajándékunk Neked: vásárolj öt gyertyát, és kettőt kapsz ráadásul, hogy minden érzékszerveden keresztül emlékezhess a közösen átélt pillanatokra

VIRÁGDIFFÚZOROK

A virágok titokzatos illata, amit bármikor előhívhatsz. Ajándékozz egy virágdiffúzort, amely nem csak a szobát, hanem a szíveket is megtölti, így teremtve olyan emlékeket, amelyek örökké tartanak.

AUTÓILLATOSÍTÓK

Mindennapi utazások során is viheted magaddal az emlékek illatát. Egy autóillatosító, amely egyúttal egy kedves emlék lehet, egy apró gesztus, de nagy jelentőséggel a számodra fontos személy számára.

TEAMÉCSES KOLLEKCIÓ

A kicsi figyelmességek gyakran hordozzák a legnagyobb jelentőséget. Ezek a finom, mégis mély illatokat árasztó teamécsesek apró fények az otthonodban, és szereteted kis fényjelzései azoknak, akik számítanak.

ILLATVIASZOK AJÁNDÉK VIASZOLVASZTÓVAL

Engedd, hogy otthonodat betöltse a varázslatos illatok serege. Válassz három illatviaszt, és egy ajándék viaszolvasztóval tesszük teljessé az élményt. Gyújts egy mécseset, és hagyd, hogy az illatok kibontakozásával a meghitt ünnepi hangulat is szárnyra keljen.

AJÁNDÉKUTALVÁNY


Ha szeretnél valakinek illatot ajándékozni, de bizonytalan vagy mi az igazán Hozzá illő, akkor válaszd az ajándékkártyákat . Tetszőlegesen tudod kiválasztani az értékét, illetve ha utolsó utáni pillanatban jutott eszedbe, akkor írd a megjegyzésbe ,hogy emailben szeretnéd megkapni.


Utolsó szállítási dátumok

Akár rendkívül szervezett vagy, akár az utolsó pillanatra hagyod a dolgokat, vedd figyelembe, hogy a szállító cégek túlterheltek ebben az időszakban. Ezért tartsd be az alábbi dátumokat, hogy  karácsonyra időben megkaphasd ajándékaidat.

Packeta csomagpontra – utolsó csomagfeladás december 14.
Foxpost csomagautomatába – utolsó csomagfeladás december 15.
GLS házhozszállítással – utolsó csomagfeladás december 22.