" /> Blossom of Love virágdiffúzor - candlemap.hu

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Blossom of Love virágdiffúzor
Blossom of Love virágdiffúzor
10 990 Ft
ÚJ

Blossom of Love virágdiffúzor

Blossom of Love virágdiffúzor
Blossom of Love virágdiffúzor

Amikor az orgona illatát érzed, minden emlék, minden szeretetteljes pillanat újraéled, amit Édesanyáddal megosztottál. A Blossom of Love virágdiffúzorral most egy kis darabbal ebből a varázslatos érzésből vihetsz otthonodba. Ez a különleges ajándék anyák napjára tökéletes módja annak, hogy kifejezd szereteted és háládat. Amikor az igazi orgonák már elhervadnak, ez az illat továbbra is ott leng körül téged, emlékeztetve a tavasz frissességére és azokra a boldog, közös pillanatokra, amelyeket Édesanyáddal töltöttél. Az illatanyagunk kizárólag tiszta orgona olajat tartalmaz, garantálva ezzel az autentikus és természetes aromát.


A Blossom of Love virágdiffúzor az ideális választás, hogy kifejezd szereteted és tiszteletedet azon különleges nő felé az életedben, aki mindig ott volt melletted. Tökéletes ajándék anyák napjára, amely nem csak az illatával, hanem az általa keltett érzésekkel is hosszan megmarad.

Virágdiffúzoraink különlegessége, hogy minden egyes tápióka virág kézzel készül, így nincs két egyforma darab. A tápióka növény szárát nagyon vékony szeletekre vágjuk, kiszárítjuk, majd egyenként formázzuk virággá. Ez a folyamat nem csak egyedi megjelenést biztosít, hanem lehetővé teszi, hogy a virág hosszú ideig megőrizze és egyenletesen párologtassa az illóolajat. A diffúzor alapja vegán, alkoholt nem tartalmaz és nagyon lassan párolog, így körülbelül három hónapig képes illatosítani egy 30-40 négyzetméteres teret. A 20%-os esszenciális olajtartalom, amely az Európai Unió által engedélyezett legmagasabb koncentráció, biztosítja, hogy ez az illat hosszú ideig ápolja otthonod légkörét.

Várható szállítás GLS-sel
2024.05.21
Raktáron
10 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!