" /> Rólunk - candlemap.hu

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Rólunk

Üdvözlünk, kedves Illatrajongó!

Ismerd meg értékrendünket, hozzáállásunkat, és tudj meg kicsit többet a gyertyák készüléséről az alábbi pár sorban személyes történetünkön keresztül.

Az eredeti ötletek, exkluzív illatok és házi készítésű gyertyák mögött egy családi vállalkozás áll. Két testvér, Gergő és Máté, és az ihlet, hogy pontosak legyünk. Utóbbit drága édesanyánk személyesíti meg. Mi köze két fiatal srácnak a gyertyákhoz és az illatokhoz, hogyan lesznek hitelesek? - kérdezheted jogosan. Elmondom, miért jársz jól a nálunk vásárolt gyertyákkal. Jómagam és kedves öcsém is mindig kreatív, vállalkozó szellemű, aktív fiatalok voltunk. Ajándékozáskor mindig is előszeretettel adtunk valami sajátot, egyedit. Édesanyánk legutóbbi meglepetése olyan jól sikerült, hogy vállalkozás lett belőle. Igen, ezek voltak a gyertyák, amiket azóta töretlenül, teljes odaadással saját kezűleg készítünk, mintha minden egyes darabot szeretteinknek szánnánk.

Így szigorúan véve a minőséget, ötvözve a férfias és nőies vonalakat, közösen azon dolgozunk, hogy a legnagyszerűbb érzéseket és hangulatot tudjuk ajándékozni minden egyes igényes vásárlónknak (akárcsak saját édesanyánknak).

 

CandleMap fiúk